Wednesday, October 7, 2009

1st time ke Nasi Lemak Antarabangsa?

Actually entry ni sepatutnya saya tulis minggu lepas lagi..
tapi oleh kerana..
masih tidak sihat & muntah2
so saya posponed ke hari ini..
FYI..
saya baru keluar dari wad semalam..
Hyperemesis..
Alahan semasa mengandung..
Alhamdulillah,
kandunganku telah berusia 10 minggu..

Last week masa nak ke TUDM Subang,
untuk melihat Air Show
USAF dgn TUDM,
(ehem.. bangga juga sbb adik i keje dgn USAF ni..)
kami telah singgah ke sini
untuk Breakfast..
Nasi Lemak Antarabangsa,
Kg.Baru
cawangan Subang..


Diorang berdua ni je yg makan okeh..
saye..xde selera :(


Yiyen yang agak agak..


hmmm..siap tuang gula dalam nasi lemak..
nak bagi manis katanye..
whatever la...

makan la apa lagi...

curik roti bakar i..

i oder roti bakar je..
dapat makan sekeping jer..
very the loya hari tu..
ku tabahkan hati juga utk ke Air Show tu..
sbb cik hubby bersungguh ajak..
compeny dia mmg ada join venture dgn TUDM ni..
thats why..
then dia mmg minat sgt dgn apa saja yg berkaitan dgn aircraft ni..
so,i ikut je la..
walaupun masa otw,siap muntah2 dalam kereta..
Apa2 pun...
"hope everythings is doing fine.."
cause i cannot think a lot right now..
nanti hormon jadi lagi xseimbang..kan pwegnen...
&
my next entry will be my pic masa admitted kt ward hari tu..
tunggu...

3 comments:

  1. salam. macam sedap oh tengok. lain kali mo pi cuba la nih. take care ya preggy mama :)

    ReplyDelete
  2. hi eis...
    mungkin sedap..hari tu x sempat mkn nasi lemak..
    only roti bakar tu sy makan..
    thanks..
    u take care too..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin